// wat wij je bieden

Jouw partner voor website-innovatie

Follow Me is jouw partner bij uitstek voor het oplossen van veel IT-vraagstukken. We helpen bedrijven hun waarde te verhogen door middel van softwareontwikkeling op maat, productontwerp, QA en consultancydiensten.

We kunnen helpen bij het onderhouden en moderniseren van jouw IT-infrastructuur en het oplossen van verschillende infrastructuur specifieke problemen waarmee een bedrijf te maken kan krijgen.

onze aanpak
01

Onze missie als webdesign bureau is om onze klanten te helpen bij het opbouwen van een sterk online merk door middel van creatieve en effectieve webdesign oplossingen.

01

Onze missie

Onze missie
02

Ons doel is om de hoogste kwaliteit webdesign diensten te bieden aan onze klanten, met een focus op hun specifieke behoeften en doelstellingen.

02

Onze doel

Onze doel
03

We streven naar continue groei en innovatie door middel van samenwerking met onze klanten en het bijhouden van de laatste trends en ontwikkelingen in de webdesign wereld.

03

Onze visie

Onze visie
04

Onze strategie is gericht op het bieden van kwalitatieve webdesign diensten, innovatie, samenwerking en continue groei, om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

04

Onze strategie

Onze strategie
// Beleving - Uitvoering - Uitmuntendheid

Wat we precies doen?

PHP Website ontwikkeldiensten

We leveren een full service oplossing voor het ontwikkelen van uw website, websitebeheer en SEO.

We hebben een team van webdevelopers met ieders specialisme. Verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en ook het beheren van bestaande websites.

// technologie

Verbeter en innoveer met de laatste technische trends

Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, e-commerce ontwikkeling en mobiele applicaties. En innoveren met behulp van de nieuwste technische trends. Deze passen we toe in o.a.:

mobiele app ontwikkeling 70%
web ontwikkeling 90%
gebruikerservaring ontwerp 60%